1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor? 2022 Emekli Promosyonları

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor? 2022 Emekli Promosyonları

«
emekli-banka-promosyonu-1

Her banka farklı oranda emekli promosyonu vermekte. Emekli promosyonu sayesinde emeklilerin evlerine ekstra gelir katkısı olması durumu bulunmakta. Emekli promosyonları ne kadar? 2022 Yılı emekli promosyonları.

Emekli promosyonları bankadan bankaya değişiklik göstermekte. Bu nedenle promosyon başvuru yapmadan önce bankanızın araştırmasını yapmalı ve verdiği değerleri öğrenmeniz gerekmekte. Emekliler promosyon ücretlerini maaşlarını taşımaları karşılığında almaktalar.

3 Yılda bir tekrar promosyon ücreti alma şansına sahip olan emekliler yılları dolduktan sonar maaşlarını başka bankaya taşıma şanslarını da kullanabilmektedirler. Bu durumda maaş taşımanın yanı sıra başka bankadan promosyon alabilirler.

Emekli Promosyonları Ne Kadar? 2022 Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor

2022 Yılının gelmesi ile birlikte promosyon ücretlendirmelerinde de farklılıklar yapılmaya başlandı. Bankalar ne kadar emekli promosyonu vermekte Emekli promosyonları ne kadar gelin hep birlikte bakalım.

Söz konusu bankaların promosyon ücretleri siz bu yazıyı okurken değişiklik göstermiş olabilir. En net sonucu olmak için başvuru yapmayı düşündüğünüz bankanın web sitesine girerek ya da müşteri hizmetlerini arayarak güncel promosyon oranlarını öğrenebilirsiniz.

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor? Emekli Promosyonları Ne Kadar? 2022 Emekli Promosyonu
Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor? Emekli Promosyonları Ne Kadar? 2022 Emekli Promosyonu

İş Bankası Promosyon Oranları Ne Kadar?

İş bankası emeklilerin maaşlarını kendilerine taşımaları sonrasında kendilerine promosyon ücreti sunmakta. Söz konusu emekli promosyonu ücreti ne kadardır? Emekliler her 3 yılda bir emekli maaşına promosyon talebinde bulunabilirler. Bunun yanı sıra 3 yılda bir farklı bankalara maaş taşıma işlemi yapabilir ayrıca farklı oranlarda promosyon ücretleri alabilirler.

Peki, İş Bankası promosyon oranları? İş Bankası emeklilere ne kadar para veriyor. Promosyon oranlarının bankalardan bankalara değişiklik gösterdiğinden bahsetmiştik. İş bankasına baktığımıza ödemeler şu şekilde karşımıza çıkmakta;

  • 1500TL den düşükse 1750TL
  • 1500 – 2500TL arasında ise 1875TL
  • 2500TL üstünde ise 2000TL promosyon ödemesi verilmekte.

Yapıkredi Promosyon Oranları Ne Kadar?

Yapıkredi bankası emeklilerin maaşlarını taşıması sonrasında promosyon ödemesini ekstra bir şart sunmadan ödemekte. Emekliler promosyon ödemelerini Yapıkredi bankası üzerinden alacak olursa promosyon ücretleri ne kadar olacak? Oranlar şu şekilde sıralanmakta;

  • 1499TL altında maaş alanlara 1650TL
  • 1500TL,2.499TL arasında ödeme alanlara 2100TL
  • 2500TL üzerine maaş alanlara 2500TL verilmekte

Akbank Promosyon Oranları Ne Kadar?

Akbank promosyon oranları diğer bankalara göre farklılık gösterebilmekte. Promosyon almak isteyen emeklilerin eski bankasında 3 yılı geçirmiş olması ve bu sayede taşıma hakkına sahip olmuş olmaları gerekmekte.

 Akbank emekli promosyonu alabilmek için maaşlarını taşıyan emekliler alacakları maaşları bilmelidir. Taşıma sonrasında almaları muhtemel olan promosyon oranları şu şekilde;

  • 1500TL ye kadar ödeme alanlara 1750TL
  • 2500TL ye kadar ödeme alanlara 2100TL
  • 2500TL üzerinde ödeme alanlara ise 2500TL promosyon ödemesi yapılmakta

Halkbank Emekli Promosyon Oranları Ne Kadar?

Halkbank emekli promosyonu ödemelerinden yararlanabilmek için maaşınızı Halkbank üzerine taşımalısınız.

Maaşlarını Halkbank üzerinden almak için taşıma yapan emekliler 3 Yıl kalma sözlerine karşılık anında para ödemesi alabilirler. Peki, Halkbank promosyon oranları ne kadar?

Halkbank üzerinden promosyon alacak olan kişilerin karşılaşacağı ödeme listesi şu şekilde olacaktır;

  • 1500TL ve altında ödeme alan emekli kişilere 500TL
  • 1500TL ödeme ile 2500TL ödeme arasında maaş alan emekli kişilere 625TL
  • 2500TL ve üzerinde maaş alan emekli kişilere 750TL oranında promosyon ödemesi yapılmakta.

Daha detaylı promosyon bilgileri için bankalar ile direkt olarak iletişime geçebileceğiniz gibi şubelerine giderek de detaylı bilgiyi alabilir, söz konusu durumun size uygunluk göstermesi durumunda başvurunuzu anında yapabilirsiniz.

ING Bank Emekli Promosyon Oranları Ne Kadar?

Emekli promosyonları 3 yılda bir alınabilen ödenektir. Bazı bankalar maaşlarınızı taşımanız durumunda 3 yılda bir ödenen bu ödeneğe farklı oranlarda ödemeler sağlayabilmekte. ING Bank da promosyon ödemelerinde aynı oranda farklılıklar sunmakta

. Diğer bankalardan farklılık göstererek çalışmakta ve başvuru yapan, onaylanan herkese anında emekli promosyonu ödemekte.

ING Bank emekli promosyon oranları ne kadar?

  • 1499TL’ye kadar ödeme alan emekliler 1675TL değerinde ödeme alabilirler.
  • 1500 ve 2500TL arasında ödeme alan emekliler 2100TL değerinde ödeme alabilirler.
  • 2500TL’den daha fazla maaş alan emekliler 2500TL ödeme alabilir.

Tüm bunların yanı sıra, yine bankalardan bankalara değişiklik gösterecek olan ödeme durumu daha bulunuyor. Emekli yakınlarını maaşlarını o bankadan almaları için getiren kişilere 1250TL’ye kadar çıkan ekstra promosyon ödemeleri de gerçekleştiriliyor.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *