1. Anasayfa
  2. Araba Modelleri
  3. 2022 Kia Sportage Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!

2022 Kia Sportage Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!

«
2022 Kia Sportage Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!

Favori araba modelleri arasında yer alan 2022 Kia Sportage için en önemli özelliklerinden birkaçı aşağıda listelenmiştir. Hangi modelin size uygun olduğuna karar vermenizi kolaylaştırmak için temel ve Nightfall Edition motorları arasındaki farkları açıkladık. Ayrıca temel motor ve EX donanım seviyeleri hakkında da bilgimiz var. Bu motorlardan neler bekleyebileceğinizi keşfetmek için okumaya devam edin. Ayrıca temel motor ve SX Turbo trim ile birlikte gelen isteğe bağlı özellikler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Nightfall Sürümü

2022 Kia Sportage, donanım seviyelerinde ince değişiklikler yapan küçük bir crossover. Sportage S donanımının yerini Nightfall Edition paketi alırken, temel LX, ısıtmalı ön koltuklar ve koyu 18 inç jantlar ekleyen bir Value Edition paketi alacak. Tüm EX modelleri artık panoramik bir açılır tavan ile geliyor ve EX Teknoloji paketi 10 yıllık ücretsiz harita güncellemesi ekliyor. SX Turbo modeli yeni yazılım özellikleri alacak.

2022 Kia Sportage Nightfall Edition’ın iç tasarımı, beş yolcu için geniş bir iç mekan ve temel ihtiyaçlarınız için bol miktarda bagaj alanı sunar. Arka koltuk 60/40 oranında bölünür ve iki yetişkin veya bir çocuk için yer vardır. Ek olarak, daha fazla rahatlık için kargo tabanının altında çıkarılabilir bir tepsi vardır. Çocuklu bir aileniz varsa bu araba tam size göre. Bütçeniz kısıtlıysa Nightfall Edition mükemmel bir seçimdir.

2022 Kia Sportage EX

Kia Sportage, Drive Wise sistemi ve Bluetooth bağlantısı dahil olmak üzere küçük bir crossover SUV için çeşitli etkileyici özelliklere sahiptir. Dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto özelliğine sahip ve akıllı telefon entegrasyonuna sahip 8.0 inçlik bir ekranla geliyor. Yakıt ekonomisi, kombine sürüşte 26 mpg olarak derecelendirilmiştir. EX ve Nightfall Edition donanım seviyeleri, ısıtmalı bir direksiyon simidi ve elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar sunar.

Kia Sportage, 60/40 oranında katlanabilen arka koltuk da dahil olmak üzere bir sürü kargo alanı ile birlikte geliyor. Kargo zemini çift seviyelidir ve kargo alanına çıkarılabilir bir tepsi dahildir. Arka görüş kamerası standart donanım olarak dahildir. Bu araç 291 beygir güç üreten güçlü bir motora sahip. EX’de otomatik acil frenleme ve yokuştan iniş kontrolü dahil olmak üzere birçok başka güvenlik özelliği vardır.

2022 Kia Sportage Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!
2022 Kia Sportage Özellikleri İle Dikkat Çekiyor!

SX Turbo

2022 Kia Sportage SX Turbo, turboşarjlı bir motor ve ısıtmalı deri döşemeli ön koltuklar dahil bir dizi lüks özellik ile birlikte geliyor. Araç ayrıca havalandırmalı ön koltuklar ve elektrikli ayarlanabilir koltuk arkalıkları ile yüksek kaliteli bir iç mekana sahiptir. Turboşarjlı bir motor ve birinci sınıf iç malzemeler, SX Turbo’yu piyasadaki en lüks crossover modellerinden biri yapıyor.

Bu kompakt SUV, kablosuz şarj ve cep telefonu entegrasyonuna sahiptir. UVO bağlantısı ile Apple CarPlay ve Android Auto kullanarak telefonunuzu bağlayabilirsiniz. Kablosuz şarj tepsisi ile araçtayken bile telefonunuzu şarj edebilirsiniz. UVO bağlantısı ayrıca 2022 Kia Sportage SX Turbo’nun ses seviyesini ayarlama ve sıcaklığı ayarlama dahil olmak üzere çeşitli işlevlerine erişmenizi sağlar. Arabanızda çok fazla eşyanız varsa, bunları Bluetooth üzerinden de bağlayabilirsiniz.

2022 Kia Sportage Temel Motor Özellikleri

Favori araba modelleri arasında yer bulan yeni 2022 Kia Sportage‘deki temel motor 2.0 litrelik dört silindirli benzinli ünite olacak. Motor, en zorlu sürüş koşullarında bile mükemmel yakıt verimliliği ve yumuşak bir sürüş sağlayacak şekilde ayarlanacaktır. Sportage’ın daha büyük Sorento’nun GT-Line modelini yansıtan yeni X-Line kaplaması, siyah metal ahşap ve kapitone kaplama ile daha sportif bir dış tasarıma sahip olacak.

Temel motoruna ek olarak, yeni Sportage ayrıca 138 kW ve 417 Nm tork geliştiren bir turbo dizel motora sahip olacak. Yeni Sportage’deki temel motor, gücü dört tekerleğe de gönderen sekiz vitesli tork konvertörlü otomatik şanzımana sahip 1.6 litrelik dört silindirli benzinli motor olacak. Bu motor muhtemelen spor arazi aracı alıcıları arasında en popüler seçim olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *